Mindtuning

Wat is MTRT?

Angsten en burn-out
 
Naast onbewuste angstbeelden, leiden ook bepaalde ritmes en klanken in het denken tot angst en burn-out. Dat is één van de ontdekkingen van Pieter Frijters.
 

MTRT™ - experience based
 
Tijdens zijn werk met stotteraars, mensen met fobieën, burn-out, of simpelweg met het verlangen beter te leren spreken in het openbaar, kreeg Pieter het idee dat hij op de rand van een nieuwe ontdekking stond. Zijn vermoeden werd al snel bevestigd. In de loop der tijd scherpte hij zijn methode aan. Hij noemde deze aanvullende methode MTRT™ (mind-toon-ritme-taal). De resultaten van zijn interventies verbeterden zelfs nog. Mind Tuning blijft in ontwikkeling.
 

Toon, klank en ritme
 
Deze aanvullende methode gaat er vanuit dat een psychisch probleem mede in stand wordt gehouden door de kwaliteit van het denken. Denken is in wezen een dialoog met uzelf. Gedachten hebben weliswaar een inhoud, maar daarnaast ook toon, klank en ritme. De onbewuste auditieve signalen die tijdens uw denken worden afgegeven blijken een enorme invloed te hebben op uw onbewuste visuele systeem.
 

De manier waarop
 
Bepaalde ritmes en klanken in het gedachten patroon dragen bij aan een vernauwing van het bewustzijn, met alle benauwende gevoelens vandien. De MTRT™-methode zorgt er nu juist voor dat de manier waarop u met uzelf praat optimaal wordt. Met MTRT™ roepen zelfs negatieve gedachten geen nare reacties meer op. MTRT™ is inmiddels volledig geïntegreerd in Mind Tuning

 

Schrijf je nu in en ontvang 5 gratis tips van MindTuning

Allesovermindtuning.nl geeft jou de mogelijkheid om 4 tips te ontvangen over hoe je het beste jouw angst en fobie kan bestrijdenWij hebben respect voor je privacy en zullen niet je gegevens delen of verkopen.
Afmelden

Meester over je gedachten

Boek: Meester over je gedachten
De manier waarop jij denkt, bepaalt hoe je functioneert in je werk en privéleven. Soms slaat denken om in piekeren en wordt je blik op de wereld ernstig vertroebeld: depressieve gedachten kunnen leiden tot slapeloosheid, angst en zelfs burn-out.Blijf in contact

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon
Vimeo icon
YouTube icon