Mindtuning

Wat is MindTuning?

‘Het staat voor mij vast dat het vermogen om van richting te veranderen in ieders geestelijk potentieel aanwezig is. De methode heb ik Mind Tuning® genoemd.’

Pieter Frijters

Psychologie van het onderbewuste

Mind Tuning® is geen psychologie en kwam juist voort uit het feit dat psychologische hulp rond 1990 nog ronduit ouderwets was en nauwelijks of niet werkte. Althans niet voor de grondlegger Pieter Frijters.

Toen geen psychiater of psycholoog hem kon helpen besloot hij de psychologie opnieuw te gaan uitvinden. Hij kreeg inzicht in ‘mindlogica’, waarin uitgegaan wordt dat er behalve de oorzaak nog meer meespeelt bij het ontstaan van de problemen.

Dit betreft vooral het visuele zintuig en het onderbewuste zintuig, die bij mensen prettige of onprettige gevoelens veroorzaken. Zijn ontdekking Mind Tuning® is een psychologie van het onderbewuste. Het betreft een heel andere psychologische benadering dan de traditionele behandelingen. Met Mind Tuning® is het bijvoorbeeld niet nodig pijnlijke oude herinneringen naar boven te halen. Mind Tuning® gaat uit van het nu. Wat gebeurt er nu in je ‘mind’?

Pieter Frijters bouwde de afgelopen decennia een enorme en unieke inzicht op in de werking van de menselijke geest. Met dit inzicht en zijn coachingsvaardigheden heeft hij de traditionele psychotherapieën ruimschoots achter zich gelaten. Met Mind Tuning is het bijvoorbeeld niet nodig pijnlijke oude herinneringen naar boven te halen. Mind Tuning gaat uit van het nu. Wat gebeurt er nu in je 'mind' ?

Geestelijk potentieel

Mensen hebben een enorm geestelijk potentieel, dankzij hun creatieve intelligentie. Dit potentieel is een gave om te koesteren en van te genieten. Pieter Frijters helpt mensen in zijn coachings dit te doen. In meer dan negentig procent van de gevallen wordt het probleem geëlimineerd. Levens kunnen daarna radicaal ten goede veranderen in pure vrijheid. Die boodschap is Mind Tuning®.

 

Schrijf je nu in en ontvang 5 gratis tips van MindTuning

Allesovermindtuning.nl geeft jou de mogelijkheid om 4 tips te ontvangen over hoe je het beste jouw angst en fobie kan bestrijdenWij hebben respect voor je privacy en zullen niet je gegevens delen of verkopen.
Afmelden

Van fobie naar vrijheid

Boek: Van fobie naar vrijheid
Angst om met een auto de snelweg op te gaan, angst om te blozen, om naar een verjaardag te gaan. Dertien procent van de Nederlandse bevolking krijgt ooit te maken met een fobie.Blijf in contact

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon
Vimeo icon
YouTube icon