Mindtuning

Voor wie is MindTuning?

Emotionele klachten

Mind Tuning® is geschikt voor iedereen die worstelt met emotionele klachten als:

  • Fobieën en angsten
  • Onzekerheid
  • Depressie
  • Burn-out
  • Paniek
  • Ontbreken van krachtig zelfvertrouwen
  • Stress

Het resultaat is mede afhankelijk van de motivatie en inzet van de cliënt maar dat is bij alle methodes. Ongeacht het voorgaande heeft u met Mind Tuning® de grootste kans van slagen om snel van uw klachten verlost te zijn.

Voor wie niet

Psychiatrie en medicijnen

Mind Tuning® is niet geschikt voor psychiatrische patiënten en mensen die veel medicijnen gebruiken. Als u hoge doseringen medicijnen zoals antidepressiva gebruikt, dan is het raadzaam om eerst met Pieter Frijters contact op te nemen. Sommige medicijnen of een te hoge dosering kunnen het bereikte resultaat van Mind Tuning® weer teniet doen.

Voor neurosen zoals dwang- en smetvrees is de slaagkans geringer dan bij andere klachten. Dit is  afhankelijk van de ernst van de klachten. Hetzelfde geldt voor anorexia en ademhalingsvrees.

Antidepressiva en ademhalingsoefeningen

Mensen met niet-reele angsten, een fobie of een burn-out hebben het meeste profijt van Mind Tuning® wanneer ze weinig of geen antidepressiva gebruiken. Ook ademhalingsoefeningen worden ten zeerste afgeraden.

Geen gewroet in het verleden

Ten overvloede vermelden we hier nog maar eens dat er met Mind Tuning® niet gewroet wordt in het verleden. Het verleden is immers niet waar het om gaat bij de aanpak van angsten en onzekerheden. Zoals Pieter Frijters het zegt: “Ik ken niemand die bang is om gisteren in paniek te raken”.

 

Schrijf je nu in en ontvang 5 gratis tips van MindTuning

Allesovermindtuning.nl geeft jou de mogelijkheid om 4 tips te ontvangen over hoe je het beste jouw angst en fobie kan bestrijdenWij hebben respect voor je privacy en zullen niet je gegevens delen of verkopen.
Afmelden

Van fobie naar vrijheid

Boek: Van fobie naar vrijheid
Angst om met een auto de snelweg op te gaan, angst om te blozen, om naar een verjaardag te gaan. Dertien procent van de Nederlandse bevolking krijgt ooit te maken met een fobie.Blijf in contact

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon
Vimeo icon
YouTube icon