Mindtuning

Coachingsethiek

Vertrouwen en rust

Tijdens de coaching worden cliënten gewezen op hun motorische eigenaardigheden. Bijbehorende spanningsklachten verdwijnen snel, zodat de cliënt meteen meer vertrouwen en rust ervaart. Het vervolg van de coaching verloopt dan meteen veel gemakkelijker.

Humaan

Het humane van Mind Tuning is dat het weinig tijd kost, en er geen nare herinneringen uit het verleden opgediept hoeven worden. De nadruk ligt niet op de klacht, maar op de oplossing. In feite lost u tijdens de coaching zelf uw probleem op. Een unieke aanpak. Ook uw beleving van het verleden verandert ten positieve. Nare gebeurtenissen uit uw verleden kunnen niet ongedaan gemaakt worden. U kunt ze nu echter relativeren en in perspectief plaatsen. Het verleden is voorbij en u kunt er kalm op terugkijken.

Coaching

Met Mind Tuning worden de beelden die de ruis veroorzaken snel opgespoord. De cliënt wordt op revolutionaire wijze door Pieter Frijters gecoacht om de onbewuste tunnelvisie als vanzelf te laten verdwijnen. Daarbij wordt ook de kans verkleind dat deze later opnieuw kan optreden. Het gevolg laat zich raden. U neemt de buitenwereld weer helder waar, uw lichaam ontspant, en u ervaart een nieuw gevoel van welbevinden. Ongeacht hoe lang u de klachten al heeft.

 

Schrijf je nu in en ontvang 5 gratis tips van MindTuning

Allesovermindtuning.nl geeft jou de mogelijkheid om 4 tips te ontvangen over hoe je het beste jouw angst en fobie kan bestrijdenWij hebben respect voor je privacy en zullen niet je gegevens delen of verkopen.
Afmelden

Van fobie naar vrijheid

Boek: Van fobie naar vrijheid
Angst om met een auto de snelweg op te gaan, angst om te blozen, om naar een verjaardag te gaan. Dertien procent van de Nederlandse bevolking krijgt ooit te maken met een fobie.Blijf in contact

Twitter icon
Facebook icon
LinkedIn icon
Vimeo icon
YouTube icon